ACUM PUTETI SA INFINTATI PLANTATIA DVS SI CU PLATA IN RATE - AFLATI MAI MULT PRIN EMAIL : aici_comenzi@yahoo.com

marți, 3 aprilie 2012

Informatii despre plantele Goji


Goji sunt originare din China si Tibet. Aceste plante tolereaza foarte bine conditiile dure de temperaturi extreme si ale solului. Planta Goji, rezista in primii doi ani pana la -23 grade celsius urmand ca o data cu maturizarea rezistenta acestora sa creasca pana la -40 grade celsius iar maximele de caldura pot ajunge pana la +38 grade celsius. Astfel, aceste plante pot fii crescute cu succes la noi in tara.


Pentru infiintarea unei plantatii de GOJI pe un hectar, aveti nevoie de 3300 de plante, care le plantati la o distanta de 2 metri intre randuri si o distanta de 1 metru intre plante. Este de preferat ca terenul sa fie arat si discuit inainte. Cea mai buna perioada de plantare este primavara si toamna.
Plantele Goji au nevoie de foarte mult soare, primele 6 luni dupa plantare necesita asistenta maxima  pentru a fii sigur ca le merge bine. Ele au nevoie de umiditate a solului, deasemenea un strat cat mai curatat de buruieni. Este de preferat sa folositi un strat de ingrasamant natural organic la fiecare 3-4 saptamani, in primele 6 luni de viata ale plantei.

Plantele Goji infloresc in luna iunie iar fructul apare la inceputul lunii august. Florile acestora sunt polenizate de catre albine, si seamana foarte mult cu macesele, avand o culoare rosie portocalei si au un gust dulce.

Aceste plante au un fruct numit  si fructul tineretii vesnice sau fructul frumusetii, multe personalitati de la Hollywood folosesc zilnic acest tip de fructe, datorita bogatiei in vitamina C extrem de mare.

PREUL UNEI PLANTE ESTE DE 9.6 EURO CU TVA INCLUS

COMANDA MINIMA POT FI DE 20 PLANTE 

OFERTE SPECIALE VALABILE PANA LA 15. MAI 2012 SUNT URMATORELE:


50 PLANTE  LA PRETUL DE 434 EURO CU TVA  = REDUCERE  10%
100 PLANTE LA PRETUL DE 835 EURO CU TVA = REDUCERE 15%
3300 PLANTE LA PRETUL DE 24 370 EURO CU TVA = REDUCERE 30%


ATTENTIE REDUCERILE SE ACORDA DOAR PENTRU COMENZI LA CARE SA ACHITA 20% DIN VALOARE PE BAZA UNEI FACTURI PROFORMA inante de data de 15.mai 2012LIVRARE SE VA FACE INCEPAND CU 25 MAI 2012 

Acum si finantare pentru plante goji
Pentru a beneficia de finantare trebuie:
- facut o comanda pentru minim 1500 plante;
-achitat un avans de 30% din suma, iar restul platiti in 36 rate lunare. 

Alte plante finantate, CLIK AICILIVRARE SE VA FACE INCEPAND CU 25 MAI 2012   

 

Daca ai intrebari trimite e-mail la: aici_comenzi@yahoo.comNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu